keskiviikko 31. elokuuta 2011

Crowtown tähtää Breeders' Cup Turfiin

Prix de l'Arc de Triomphe -voittaja Crowtown RVC:n seuraava startti tulee olemaan Yhdysvaltojen suurimman kisan, Breeders' Cupin lähtö Breeders' Cup Turf. Ori lennätettiin Prismaticin Yhdysvalloissa sijaitsevalle tilalle muutama päivä sitten ja se aloittaa harjoittelun suurta kisaa varten mahdollisimman pian.

“Harkitsimme päätöstämme päävalmentaja Jack O’Darganin kanssa kauan ja hartaasti, sillä Crowtown on jo näillä kilpailusuorituksilla erittäin arvokas hevonen. Ori on kuitenkin nyt uransa huipulla ja aivan huippukunnossa, joten totesimme sen voivan mennä haastamaan alansa parhaat nurmihevoset uudelleen Breeders’ Cup Turfissa. Ajan kysymys kuitenkin on, vaikuttiko matka meren yli jotenkin hevosen kilpailukuntoon.” Kertoo haastattelussa orin omistaja Tangerine Fitzmorris.

Kahdeksanvuotias Crowtown on tänä vuonna tehnyt merkittävää uraa kilpakentillä. Matkustelu ei ole ainakaan toistaiseksi vaikuttanut orin kilpailukuntoon, sillä Crowtown on tänä vuonna startannut jo kahdella eri mantereella; Euroopassa ori on voittanut Prix de l’Arc de Triomphen lisäksi kaksi Grade 2 -tasoista lähtöä ja alkukeväästä tuo sijoittui kolmanneksi Dubain Jarad Turf Classicissa.
Crowtown edustaa suvultaan uudenlaisia linjoja. Isä on Vivarin omistama Red Raven, jonka aikaisempia jälkeläisiä on mm. Florida Derby -voittaja Living Image of Vivar. Emä Dark And Dangerous oli Agaven omistama, pitkien matkojen tamma joka jätti jälkeensä vain Crowtownin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti